Win een Loveshoot voor twee

Binnenkort is het Valentijn, een mooi moment om met je liefde stralend op de foto te gaan. Want wat is er nu leuker dan een mooie foto van jou met je grote liefde aan de muur? Ik geef een Loveshoot voor twee weg, inclusief 20×30 cm afdruk voor aan de muur en een tegoedbon ter waarde van €25 voor een volgende shoot of reportage*. Tevens verloot ik onder 9 andere deelnemers ook een tegoedbon van €25 voor een shoot of reportage*. Deze tegoedbon kun je zelf gebruiken, of als cadeau geven.

Deze kun je winnen door de slagzin af te maken:

Ik win graag de #loveshootvoor2 bij Leend3rs.nl Fotografie, …

Plaats deze slagzin openbaar op Twitter, Facebook, Google+ of Instagram (click voor voorbeelden), tag mijn bedrijfsnaam, en wie weet hangen jullie binnenkort stralend aan je eigen muur samen met jouw Valentijn.

Deze actie loopt tot en met 13 februari. Op 14 februari wordt de uitslag vermeld op dit blog en de diverse social media kanalen. Vergeet mij dus niet te volgen op Twitter (@PhotoJunkieNL of @leend3rs), Facebook, Google+ of Instagram, het maakt het taggen ook een stuk makkelijker. De loveshoot vindt plaats tussen 14 februari en 2 maart 2014.

Voorbeeld van #loveshootvoor2 winactie op Twitter

Voorbeeld op Twitter

Voorbeeld van #loveshootvoor2 winactie op Facebook

Voorbeeld op Facebook

Voorbeeld van #loveshootvoor2 winactie op Google+

Voorbeeld op Google+

 

Op de hoogte blijven per mail kan natuurlijk ook. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang vaker nieuwtjes over kortingen en andere weetjes:

 

 

*Voorwaarden:
Deze actie loopt tot 13 februari 2014. Vermeldingen na 13 februari worden niet meer aangenomen. Op 14 februari 2014 wordt de uitslag vermeld op dit blog en gedeeld op de diverse social media accounts. De shoot vindt plaats tussen 14 februari en 2 maart 2014.
Plaats de slagzin openbaar op Facebook, Twitter of Google+ en vermeld hierin de hashtag #loveshootvoor2. Vermeld/tag ook één van de Leend3rs.nl Fotografie accounts. Voor Twitter zijn dit @PhotoJunkieNL en @leend3rs, voor Facebook  is dit @Leend3rs.nl Fotografie, voor Google+ is dit +Leend3rs.nl Fotografie en voor Instagram is dit @photojunkienl.
De loveshoot vindt plaats in de regio Den Haag in een straal van 10km rond Den Haag. De locatie moet vrij toegankelijk zijn en moet mogelijkheden bieden voor fotografie van deze aard, ter beoordeling van de fotograaf. Eventuele entreekosten voor deelnemers en voor fotograaf zijn voor deelnemer.
Naast de foto die jullie zelf kunnen uitkiezen voor een 20x30cm afdruk, ontvangen jullie de andere foto’s in digitale formaat voor gebruik op social media. Het is ook mogelijk om via de webshop andere foto’s te laten afdrukken of andere fotoproducten te bestellen. De meerkosten hiervan zijn voor eigen rekening.
Bij deelname geef je toestemming dat jullie foto voor promotionele doelen ten behoeve van Leend3rs.nl Fotografie gebruikt kunnen worden voor onder andere op  websites van Leend3rs.nl Fotografie, Facebook, Twitter, Google+ en andere on- en offline media.
Zijn jullie niet beschikbaar tussen 14 februari en 2 maart, geeft één van jullie geen toestemming voor gebruik van de foto voor promotionele doeleinden of geven jullie geen reactie binnen 3 dagen na openbaarmaking, dan vervalt het aanbod en gaat dit door naar de volgende.
De tegoedbon is alleen te gebruiken voor korting op de shoot of reportage en niet voor afdrukken of andere te bestellen fotoproducten. De tegoedbon is niet te combineren met andere kortingsacties of meerdere. Er kan maar één tegoedbon per shoot of reportage verzilverd worden.
Share on: