EY op CPC loop Den Haag 2014

Foto’s bestellen

In het overzicht hieronder kunnen de foto’s besteld worden. De foto’s kunnen niet alleen als afdruk op papier worden besteld, er kunnen ook vergrotingen, prints op canvas, mokken en zelfs keukenschorten worden besteld. Een overzicht van de diverse producten staan onderaan de pagina.

LET OP: tot 23 maart zijn de foto’s met 20% korting te bestellen. Daarna geld de reguliere prijs weer. De korting is reeds in de prijs verwerkt.


Overzicht producten

Foto’s en vergrotingen

De foto’s worden door het fotovaklab afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het ‘standaard’ papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwalititeit ook na vele jaren!

Foto's en vergrotingen

Canvasdoeken

Canvasprints zijn erg populair. Onze canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit, opgespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Door de speciale inkt is het doek watervast. U hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld op de rand valt: in de winkelwagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij uw bestand past (fouten omdat u een verkeerd formaat kiest zijn dus uitgesloten), en door onze speciale bewerking valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg.

Canvasdoeken

Tuinposters

De bestelde foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van vier roestvrijstalen ophangogen. Met een tuinposter fleurt uw tuin, balkon of dakterras helemaal op. Ook kijkt u weer met plezier naar die saaie schutting. De poster geeft extra kleur aan uw tuin, ook in de winter. De poster hangt ook mooi in huis. Het kan bijvoorbeeld een stoere blikvanger in de slaapkamer zijn.

Tuinposters

Foto op aluminium

Uw foto wordt rechtstreeks op een fraaie aluminium plaat afgedrukt (dibound, 3 mm dik). De geborstelde RVS-structuur zorgt voor een unieke uitstraling. Het geeft uw mooiste foto’s juist dat beetje extra. De aluminium print wordt geleverd met een handig ophangsysteem (niet het hier afgebeelde standaard) en is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Foto op aluminium

Acryluxe – met 3 mm acrylaatglas

Laat de kleuren in uw foto knallen. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas. Dit staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detailweergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de fotoafdruk tussen Dibond en de acrylaatglasplaat ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleurkwaliteit.

De Acryluxe fotoproducten voor aan de muur zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 3 mm arcylaatglas

Acryluxe - met 3 mm acrylaatglas

Acryluxe – met 10 mm acrylaatglas

Met uw eigen foto op Dibond achter 10 mm acrylaatglas haalt u superieure museumkwaliteit in huis! De hoogwaardige fotoafdruk wordt bij deze luxe variant Acryluxe gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met 10 mm acrylaatglas. De dikte van het materiaal geeft het fotoproduct een extra dimensie en optimale kracht van kleur- en detailweergave. De gepolijste randen maken de afwerking van het luxe product compleet.

De Acryluxe fotoproducten voor aan de muur zijn voorzien van een fraai en degelijk ophangsysteem.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + 10 mm arcylaatglas

Acryluxe - met 10 mm acrylaatglas

Acryluxe – Fotoblok van acrylaatglas

Een fotoblok geheel gemaakt van acrylaatglas maakt van elke foto een moderne eye-catcher. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt veredeld met ultra dik acrylaatglas van twintig millimeter. Hierdoor kunt u het fotoblok overal in huis plaatsen. Het Acryluxe fotoblok heeft een luxe uitstraling door de fijne afwerking en de mooi gepolijste randen. Het acrylaatglas zorgt voor optimale detail- en kleurweergave van uw foto.

Trend-tip: Combineer verschillende formaten Acryluxe fotoblokken op een dressoir, kastje of tafeltje. Door te combineren wordt uw collectie nog krachtiger.

Opbouw: premium fotoafdruk + 20 mm arcylaatglas

Acryluxe - Fotoblok van acrylaatglas

Diboluxe – Dibond met krasvast laminaat

Diboluxe met krasvast laminaat geeft uw foto een zachtere uitstraling dan het acrylaatglas van Acryluxe. Uw foto wordt bij Diboluxe afgedrukt op premium fotopapier en veredeld met het beste Dibond voor een vlak resultaat. Hierna wordt de foto beschermd met de krasvast laminaat zodat deze optimaal bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het matte oppervlak van het laminaat elimineert spiegelingen en maakt van uw foto een moderne blikvanger. Dibond heeft een dikte van 4 mm.

Opbouw: aluminium + kunststof + aluminium + premium fotoafdruk + krasvast laminaat

Diboluxe - Dibond met krasvast laminaat

Superieure kwaliteit

Er is een flink verschil tussen Acryluxe en goedkopere producten zoals foto op aluminium en foto op plexiglas. Bij Acryluxe wordt een echte fotoafdruk tussen het aluminium en de acrylaatglasplaat gelamineerd, terwijl bij goedkopere fotoproducten de afbeelding met een printer op het materiaal wordt gedrukt. Het kwaliteitsverschil in scherpte, kleur en uitstraling van het product zelf is aanzienlijk. Bij Acryluxe komen de details en kleuren maximaal tot hun recht.

Wist u dat acryl/acrylaat/acrylaatglas en plexiglas hetzelfde is? Plexiglas is echter een productnaam, acrylaat de materiaalsoort. Acrylaat en plexi worden vaak glas genoemd, dat is niet helemaal juist. Acrylaat is een gehard kunststof dat meer licht doorlaat dan glas en daardoor beter geschikt is voor het veredelen van foto’s.

Keramische mokken

Koffie en thee smaken natuurlijk het lekkerst in uw persoonlijke fotomok. Laat uw favoriete foto daarom afdrukken op een porseleinen mok. Door de hoogwaardige sublimatietechniek is de fotomok vaatwasserbestendig. De afbeelding zit niet op de mok, maar wordt in het materiaal gebakken! Een persoonlijke fotomok is altijd een leuk cadeau.

Fotomokken

Kussensloop, 40×40 cm

Dit polyester kussen bedrukken we graag met uw leukste foto. Het kussen heeft het formaat van 40×40 cm, en wordt geleverd zonder vulling.

Kussensloop, 40x40 cm

Ingelijste foto als cadeau

Een foto met formaat 13×18 cm, zorgvuldig ingelijst in een frisse lijst. De lijst wordt vervolgens als een cadeau met zilverkleurige strik ingepakt en voorzien van een beschermverpakking voor transport. De fotolijsten zijn geschikt om neer te zetten of op te hangen. Door de feestelijke verpakking kan uw klant het ontvangen pakketje direct als cadeau gebruiken.

Ingelijste foto als cadeau

Sportzak

Praktische sport- of zwemzak, gemakkelijk te herkennen met uw favoriete foto, voorzien van eenvoudig afsluitsysteem.

Sportzak

Barbecue- en keukenschort

Met dit schort met uw eigen foto maakt u absoluut de blits in iedere keuken en tijdens iedere barbecue. Hoe veel persoonlijker kunt u uw schort maken?

Keuken- of barbecueschort

Hardboard Puzzle

60 of 96 stukjes.

Afmetingen:
96 stukjes: 25 x 36 cm
60 stukjes: 17,5 x 25 cm

Hardboard Puzzle

Teddybeer

Super zacht
Hoogte: +/- 28cm
Breedte: +/- 18cm
Bedrukbaar gedeelte (BxH): 8cm x 5,5cm

Teddybeer

T-Shirts

T-shirt heren: S – M – L – XL – XXL
T-shirts kinderen: 5-6 jaar en 9-10 jaar

T-Shirts

Ervaringen

Graag hoor ik wat jullie ervaringen waren. Laat een berichtje achter op , , of per e-mail.