Congres portfolio


Een congres of symposium is voor u een bijzonder evenement. Een evenement waar u uitpakt, hét visitekaartje van uw bedrijf voor uw klanten. Hiervan wilt u natuurlijk professioneel ogende foto's die u voor een volgend evenement weer kunt gebruiken ter promotie.

symposium spreker met presentatie
zaal overzicht tijdens congres

De voorkant van het gebouw, een aanwezige bezoeker, ruimte om te lunchen of te netwerken. Al met al genoeg beeldmateriaal dat uw verslag op website of in publicatie kan ondersteunen.

 

 

 

aanwezige bezoeker tijdens congres
De Doelen Rotterdam Symposium tijdens lunch pauze

Uw sprekers en presentaties, daar komen uw bezoekers voor. Fotograaf Jules Leenders - Stein van Leend3rs.nl Fotografie is altijd op zoek naar emoties en acties. Dit levert mooie sprekende beelden op.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spreker aan het woord tijdens presentatie op symposium
Spreker aan het woord tijdens presentatie op congres

Met aandacht voor details, fotografeer ik ook het aanwezige promotiemateriaal, én het eten. Uw bezoeker verwacht natuurlijk dat hij goed in de watten wordt gelegd om met een overtroffen gevoel huiswaarts te keren.

Even bellen in een afgezonderd hoekje, of tijdens het netwerken achteraf, levert prachtig tijdloos beeld op dat zelfs vele jaren later nog gebruikt kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dynamisch netwerken na afloop van een congres
Even bellen in een hoekje levert prachtig beeld op