Trouwreportage en bruidsreportage portfolio


Van aankleden tot ceremonie en van trouwreportage tot en met het feest, ik verzorg een mooi beeldverslag van begin tot het eind van jullie dag. Zodat jullie na afloop nog steeds kunnen genieten alsof het de dag zelf was.

Schrikkend bruidspaar in oude Volvo

Bij een bruiloft komt veel kijken, vaak veel meer dan waar je vooraf aan dacht. Je wilt natuurlijk dat de dag perfect verloopt. Als fotograaf leg ik niet alleen de geijkte momenten vast - zoals het aankleden, de ceremonie, groepsportretten, aansnijden van de taart, de speeches en het feest - maar ook alle details waar jullie aandacht aan hebben besteed.

Jullie kunnen de dag zelf doen waar jullie goed in zijn: jezelf zijn! Heerlijk genieten van de dag, stralen en je vermaken met de gasten. Verplichte ingrediënten voor mooie foto's!

Ringen moment in trouwzaal van het stadhuis van Utrecht
Groepsfoto tijdens bruiloft voor de Orangerie in de Bilt Trouwreportage van bruid en bruidegom op Landgoed Vollenhove de Bilt

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste volgt er een introductie gesprek. Jullie bruiloft is een persoonlijke aangelegenheid waar ik als fotograaf een buitenstaander ben. Het is daarom fijn om eerst kennis met elkaar te maken. Ook bespreken we enkele details van jullie dag op basis waarvan ik een offerte kan uitbrengen als ik dat nog niet gedaan heb.

Zo'n drie weken voor de bruiloft neem ik nog eens contact met jullie op om de laatste details te bespreken, inclusief de planning. Dit is voor mij een handige leidraad om te weten wanneer ik waar moet zijn op jullie dag.

Jullie hebben waarschijnlijk veel tijd en energie gestoken in de diverse details van jullie bruiloft, waaronder een dresscode. Ik houd mij als fotograaf ook graag aan jullie dresscode.

De dag waar jullie lang naar toe geleefd hebben, waar heel veel energie en tijd in is gaan zitten. Deze dag moet perfect verlopen! Wellicht dat de spanningen hoog oplopen. Met veel ervaring in evenementen en bruiloften kan ik jullie gerust stellen. Veel spullen en apparatuur heb ik dubbel, zodat ik toch door kan werken als er onverhoopt iets misloopt.

De foto's die ik maak zijn kleurrijk, sfeervol en pakkend, of deze nu overdag of 's avonds gemaakt worden. Tijdens jullie feest zijn waarschijnlijk de meeste gasten aanwezig. Met name 's avonds maak ik onderscheidende foto's met behoud van kleur in de achtergrond. Zo passen de foto's van jullie avondgasten naadloos in de fotoreportage van overdag.

Aan jullie foto's besteed ik veel aandacht. Het kan daarom wat langer duren voordat deze worden uitgeleverd. Voor een select aantal foto's, afhankelijk van het pakket dat jullie gekozen hebben, pas ik een kleuren- en lichtcorrectie toe en/of eenvoudige retoucheringen/beeldbewerkingen*.
Ik lever alle foto's uit in de hoogst mogelijk beschikbare resolutie op DVD of USB stick.

*Geavanceerdere retoucheringen/beeldbewerkingen zijn tegen betaling mogelijk.

Voor jullie en jullie gasten plaats ik de foto's in een online galerie met bestel mogelijkheid. Zo hoeven jullie zelf geen zorgen te maken om de nabestellingen en zo krijgen jullie gasten ook de hoogst mogelijke kwaliteit afdrukken in huis. Naast een afdruk en vergroting is het ook mogelijk om een canvas of foto achter plexiglas te bestellen.

Op het moment ben ik nog bezig met een keuze te maken van leverancier voor hoogwaardige foto albums. Binnenkort meer informatie hierover.

Om jullie dag te reserveren doen jullie een aanbetaling van 25% van het offertebedrag. Pas na ontvangst van deze betaling is de reservering definitief.
Het resterende bedrag wordt uiterlijk drie weken voor de bruiloft voldaan.

"En wat nu als jij als onze fotograaf ziek wordt?"

Ziek zijn kan natuurlijk altijd gebeuren. Ik ben blij onderdeel te mogen uitmaken van een netwerk van collega fotografen, waar ik altijd een verzoek in kan plaatsen om voor mij in te vallen. Ik moet het even aftikken, want gelukkig heb ik er nog nooit gebruik van hoeven maken.

Stralende bruid en bruidegom in het Stadhuis Leiden

Wat kunnen jullie verwachten?

Fotoreportage van jullie bruiloft van bijvoorbeeld aankleden, ophalen bruid, ceremonie, receptie, groepsfoto's, diner, eerste dans en het feest.

√ Op kleur en licht gecorrigeerde foto's op volledige resolutie
√ De foto's worden geleverd op DVD
√ Online galerie met mogelijkheid nabestellen afdrukken
√ Inclusief reiskosten binnen Nederland

Ik ben al te boeken voor € 895,- voor een reportage van 6 uur. Langer kan natuurlijk altijd! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Fotoreportage van 1,5 uur. Geschikt voor bijvoorbeeld verloving, voor op uitnodiging bruiloft, of gewoon leuk voor aan de muur. Dit is bovendien een goede gelegenheid om vertrouwd met elkaar en de camera te raken.

√ 25 op kleur en licht gecorrigeerde foto's op volledige resolutie
√ Online galerie met mogelijkheid nabestellen afdrukken
√ Inclusief reiskosten binnen Randstad

€ 245,-

 

 

Bruidspaar in groepsfoto in Stadhuis Den Haag Bruidegom draagt bruid 'over de drempel'

Wil je weten wat jouw bruiloft gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Hebben jullie nog wensen of andere vragen over een bruidsreportage? In overleg is (bijna) alles mogelijk. Stel je vraag via de contact pagina.

 

Bruid en bruidegom voor landhuis Clingendeal te Den Haag
Bruidspaar in de Hollandse Tuin in Clingendael Den Haag